Τετάρτη 22 Ιουνίου 2005

Περί προσευχής

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ

Ένας Ακόλουθος, ρώτησε κάποτε τον Μαλ-2 αν προσευχόταν συχνά στην Έριδα. Εκείνος απάντησε με τις εξής λέξεις:

Όχι, εμείς οι Ερισιανοί σπανίως προσευχόμαστε, είναι υπερβολικά επικίνδυνο. Ο Τσάρλς Φορτ, έχει καταγράψει πολλά πραγματικά περιστατικά από αδαείς ανθρώπους, αντιμέτωπους ας πούμε με μια περίοδο ξηρασίας, που προσευχήθηκαν πυρετωδώς και κατέληξαν να εξαφανίσουν το χωριό σε μία καταρρακτώδη πλημμύρα.

«Σαφώς είμαι τρελός, μα αυτό δεν σημαίνει πως είμαι λάθος. Τρελός είμαι, όχι άρρωστος.»

(Werewolf Bridge, Robert Anton Wison)

14. Εσκούπισε τα οπίσθιά σου με αυτά που έχουν γραφτεί, και γέλα περιφρονητικά σαν βλάκας με αυτά που έχουν Ειπωθεί. Βρες καταφύγιο με το κρασί σου, στο Τίποτα πίσω από τα Πάντα, καθώς περπατάς βιαστικά κατά μήκος του Μονοπατιού.

Ο ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΣΟΦΟΣ

Το Βιβλίο των Προβλέψεων, κεφ. 19

Ο Παράδεισος είναι κάτω. Η κόλαση είναι πάνω.
Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός
Ότι οι πλανήτες και τα αστέρια
Ακολουθούν καθορισμένες
Κινήσεις,
Ενώ κάτω στη Γη
Είμαστε κοντά στο
Πρωτόγονο χάος.
Υπάρχουν άλλες τέσσερις
Αποδείξεις,
Μα τις ξεχνάω.

Τζος ο Ανθός,

Εταιρία του Κινγκ Κονγκ

IGNOTUM PER IGNOTIUS

Το νόημα της παραπάνω έκφρασης είναι άγνωστο?

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΙΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΙΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ

Οι Έλληνες Κλασσικοί δεν ήταν επηρεασμένοι από τους Κλασσικούς Έλληνες.

ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ

(Το παρών απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger))

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2005

Ο Νόμος του Πέντε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ

Ο Νόμος του Πέντε είναι από τα παλαιότερα Ερισιανά Μυστήρια. Αποκαλύφθηκε πρώτα στον Καλό Άρχοντα Όμαρ και αποτελεί μία από τις μέγιστες συνεισφορές του Κρυμμένου Ναού του Χαρούμενου Χριστού.

Η 'POEE*', προσυπογράφει τον Νόμο του Πέντε, της σέκτας του Όμαρ. Επίσης η 'POEE' αναγνωρίζει το άγιο 23 (2+3=5), που ενσωματώθηκε από τον Επίσκοπο Δρ. Μορντεκάι Μαλιγκνάτους, στην Ντισκορτιανή σέκτα του, Τους Αρχαίους Πεφωτισμένους Προφήτες της Βαυαρίας**.

Ο Νόμος του Πέντε δηλώνει πολύ απλά πως : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΝΤΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΡΕΤΕΣ Η ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ, Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΜΜΕΣΑ Η ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ 5.

Ο Νόμος του Πέντε δεν λαθεύει ποτέ.

Στα Ερισιανά αρχεία υπάρχει ένα παλιό σημείωμα από τον Όμαρ στο Μαλ-2 : «Βρίσκω τον Νόμο του Πέντε, να είναι όλο και πιο εμφανής, όσο περισσότερο κοιτάω.»

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε αυτό το έγγραφο ως χαρτί τουαλέτας.


* Paratheoanametamystichood Of Eris Esoteric
** Ancient Illuminated Seers Of Bavaria aka Illuminati


(Το παρών απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger))

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2005

Το Μήλο της Έριδος

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΜΗΛΟΥ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ

Φαίνεται πως ο Δίας προετοίμαζε ένα γαμήλιο δείπνο για τον Πηλέα και την Θέτιδα, μα δεν ήθελε να καλέσει την Έριδα, λόγω της φήμης που ακολουθούσε Εκείνη ως ταραχοποιό στοιχείο*.

Αυτό το γεγονός, εξόργισε την Έριδα, έτσι λοιπόν σχεδίασε ένα μήλο από καθαρό χρυσάφι**, χάραξε πάνω στο σώμα του την λέξη ΚΑΛΛΙΣΤΙ («στην πιο όμορφη») και την ημέρα της γιορτής το κύλησε μέσα στην αίθουσα του γαμήλιου δείπνου και στη συνέχεια έφυγε, για να μείνει μόνη της και να απολαύσει το φάγωμα ενός χοτ-ντογκ.

Τώρα λοιπόν, τρεις από τις καλεσμένες στον χορό θεές***, η Αθηνά, η Ήρα και η Αφροδίτη, θέλησε η καθεμία για τον εαυτό της, να οικειοποιηθεί το μήλο λόγω της επιγραφής του. Άρχισαν να τσακώνονται και σε λίγο είχαν κάνει όλο το μέρος χάλια πετώντας πράγματα η μία στην άλλη.

Τελικά ο Δίας ηρέμησε τα πνεύματα και δήλωσε πως πρέπει να επιλεγεί ένας διαιτητής, κάτι που ήταν μια λογική πρόταση και έτσι όλοι συμφώνησαν. Τις έστειλε σε έναν βοσκό της Τροίας, το όνομα του οποίου ήταν Πάρης, επειδή η μητέρα του είχε παράγει πολύ γάλα και επειδή είχε παντρευτεί Γάλλο! Μα κάθε μία από τις ύπουλες θεές προσπάθησε να ξεγελάσει τις άλλες, πηγαίνοντας νωρίς και δωροδοκώντας τον Πάρη.

Η Αθηνά του προσέφερε Ηρωικές Πολεμικές Νίκες, η Ήρα Λαμπρά Πλούτη και η Αφροδίτη την Ωραιότερη Γυναίκα της Γης. Ο Πάρης φυσικά, όντας ένας υγιής νεαρός Τρώας, δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την προσφορά της Αφροδίτης, εκείνη πήρε το μήλο και εκείνος την έβαψε.

Όπως είχε υποσχεθεί, η Αφροδίτη επηρέασε τα γήινα δρώμενα, έτσι ώστε ο Πάρης να αποκτήσει την Ελένη (ΤΗΝ Ελένη), που μέχρι τότε ζούσε με τον σύζυγό της, τον Μενέλαο, βασιλιά της Σπάρτης. Τέλος πάντων, όλοι ξέρουν πως ο Τρωικός πόλεμος ακολούθησε όταν η Σπάρτη απαίτησε την επιστροφή της Βασίλισσάς της και όπως λέγεται, ο Τρωικός Πόλεμος, ήταν ο πρώτος μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στους ανθρώπους.

Έτσι, εμείς υποφέρουμε λόγω της Αρχικής Προσβολής. Για αυτόν τον λόγο κανείς Ντισκορντιανός δεν πρέπει να συμμετέχει στο φάγωμα χοτ-ντογκ.

Το πιστεύετε τώρα αυτό;

*Αυτό ονομάζετε Η Αρχική Προσβολή

**Υπάρχει ιστορική διαφωνία αναφορικά με το αν το μήλο ήταν 18 ή 24 καρατίων.

***Στην πραγματικότητα ήταν 5 θεές, μα οι αρχαίοι Έλληνες δεν γνώριζαν τον Νόμο του Πέντε.

(Το παρών απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger))

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2005

Σχετικά με την Έριδα

ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΙΔΑ (ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ)

Οι Ρωμαίοι άφησαν ένα "πορτραίτο" της για τις επόμενες γενεές. Εμφανιζόταν σαν μια αλλόκοτη γυναίκα με χλωμό και αποτρόπαιο παρουσιαστικό, τα μάτια Της φλεγόμενα, το ένδυμά της ξηλωμένο και σκισμένο και σαν να κρύβει ένα μαχαίρι στο στήθος της. Βασικά, οι περισσότερες γυναίκες είναι χλωμές και αποτρόπαιες όταν κρύβουν ένα παγωμένο μαχαίρι στο στήθος τους.

Η γενεαλογία της προέρχεται από τους Έλληνες και είναι πέρα για πέρα μπερδεμένη. Είτε ήταν δίδυμη του Άρη και κόρη του Δία και της Ήρας, είτε κόρη της Νύχτας (που ήταν η κόρη ή γυναίκα του Χάους, η και τα δύο) και του αδερφού της, του Ερέβους, με τα αδέρφια της να περιλαμβάνουν τον Θάνατο, τον Ύπνο, την Κηρ, την Φιλότητα. Λέγεται πως γέννησε την Λήθη, τις Μάχες, τον Όρκο, τα ψεύτικα Λόγια και ένα μάτσο παρόμοιες θεότητες.

Μια μέρα ο Μαλ-2(Μαλακλύπας ο νεώτερος) συμβουλεύτηκε την επίφυσή* του και ρώτησε την Έριδα αν Εκείνη πράγματι δημιούργησε όλα αυτά τα αποκρουστικά και τρομερά πλάσματα. Του είπε πως πάντα συμπαθούσε τους αρχαίους Έλληνες, μα πως δεν μπορεί κάποιος να τους έχει εμπιστοσύνη όσον αφορά ιστορικά θέματα. «Ήταν», πρόσθεσε, «θύματα δυσπεψίας, καταλαβαίνεις.»

Αρκεί να λεχθεί ότι η Έρις δεν είναι ούτε μισητή ούτε κακόβουλη. Μα είναι άτακτη και μερικές φορές μπορεί να γίνει και λίγο σκύλα

*Η ΕΠΙΦΥΣΗ είναι το μέρος που ο καθένας από μας μπορεί να μιλήσει στην Έριδα. Εάν έχετε προβλήματα στην ενεργοποίηση της επίφυσής σας, τότε δοκιμάστε την απόφυση, κάνει περίπου την ίδια δουλειά.

(Το παρών απόσπασμα είναι από το Principia Discordia γραμμένο από τον Μαλακλύπα τον Νεώτερο (Malaclypse the Younger))