Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κείμενο αυτό είναι σε κώδικα!

DISC003195670093(3884): Εντάξει λοιπόν,
νιώθω την παράνοια και την ανασφάλεια κάθε παραλογικού ερισιανού σχετικά με τις επικοινωνίες και την υποκλοπή τους από σκοτεινές δυνάμεις. Καταλαβαίνω επίσης και την... δυσκολία... επικοινωνίας με τον κώδικα που προτείνει ο Μαλακλύπας ο νεώτερος στο Principia Discordia (ήταν αναρτημένος κάποτε στο blog, αλλά λόγω υποκλοπής από γκρίζες αδυνάμεις τον ξήλωσα, απλά η ραφή ήταν μεγάλη), οπότε προτείνω κάποιες απλές οδηγίες για να κάνετε τις επικοινωνίες σας ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!!!!!

Κατ' αρχήν δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα λάχανα. Αυτοί, έτσι κι αλλιώς, δε βλέπουν μπροστά τους, οπότε ούτως ή άλλως δε θα πάρουν χαμπάρι τι εννοείτε, ακόμα κι αν τους δένατε ανάποδα από τον πολυέλαιο και το φωνάζατε στο αυτί τους με ντουντούκα. Φυσικά και μπορούν να το διαβάσουν, αλλά σίγουρα δε μπορούν να το κατανοήσουν. Οπότε γράφοντας στην γλώσσα που ξέρουν και καταλαβαίνουν, καθιστά το μήνυμα απόλυτα ασφαλές.
Αυτό που ανησυχεί όμως τον κάθε αλογικό ερισιανό δεν είναι τα λάχανα, αλλά... αυτοί...

Αυτοί, κουβαλάνε λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή από τα λάχανα, οπότε πολλές φορές μπορούν ΚΑΙ να διαβάσουν, ΚΑΙ να κατανοήσουν. Για τον λόγο αυτό πρέπει να λάβουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις.

#1: Παραπλάνηση.
Ξεκινάμε κάθε μήνυμα βάζοντας στην αρχή τα αρχικά κάποιου και καλά κώδικα π.χ DISC, ALPHA, CHARLIE, BRAVO, ECHO.
Στη συνέχεια βάζουμε μια σειρά από νούμερα, τυχαία φυσικά.
Μέσα στο κείμενο, τυχαία, χρησιμοποιούμε παραπομπές σε τυχαία αρχικά π.χ "δες το γράμμα του Κ.Λ. στην Σ.Δ." "χρησιμοποίησε το Κ.Λ.Ε." .
Πείτε χωρίς περιστροφές στην αρχή του κειμένου πως είναι σε κώδικα π.χ. "Χρησιμοποιήστε τον κώδικα #5 για την αποκρυπτογράφηση" ή "ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΩΔΙΚΑ".

Όλα αυτά έχουν σκοπό να τους παραπλανήσουν, ώστε να ψάχνουν να για τον ανύπαρκτο κώδικα και να αγνοούν αυτό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους. Δηλαδή πρόκειται για μια λαχανοποίηση...

#2: Πολυλογία και βαρεμάρα.
Αυτοί βαριούνται πολύ εύκολα. Αυτοί βιάζονται πάντα. Αυτοί έχουν πάντα πολύ δουλειά και είναι συνεχώς αγχωμένοι. Οπότε κρύψτε αυτό που θέλετε να πείτε στη μέση μιας παραγράφου που λέει λέει λέει και δε λέει τίποτα, που, χρησιμοποιεί, κόμματα, σε υπερβολικό βαθμό, και με τελείως, μα, τελείως, λάθος, τρόπο, και μη χρησιμοποιείτε λέξεις κλειδιά που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον.
π. χ. ... θυμάμαι τότε που ήμουν μικρός και παίζαμε με τα υπόλοιπα, παιδιά, στη γειτονιά μου... Η Έρις μας κοιτούσε με το χρυσό σαν τον μεσημεριανό ήλιο, χαμόγελό της, γιατί ήμασταν πραγματικά η ενσάρκωσή της, έστω κι αν εμείς δεν το ξέραμε ακόμα και ασχολούμασταν με πράγματα όπως κρυφτόκυνηγητό, εφτάπετρα και άλλα παιχνίδια. Σε ένα θυμάμαι προσπαθούσαμε να καταλάβουμε το κάστρο του Δράκου, με τον φοβερό και τρομερό φύλακα που καταβρόχθιζε όποιον δεν του έλεγε το μυστικό σύνθημα που ήταν γνωστό μόνο στην πριγκίπισσα την οποία είχε φυλακίσει μέσα στον πύργο η κακιά μάγισσα...

#3: Παράνοια.
Το πιο δυνατό όπλο όλων των αλογικών ερισιανών, είναι φυσικά, η παράνοια. Ποτέ δε θα εμπιστευόντουσαν να μεταφέρουν σημαντικές πληροφορίες με τέτοιο τρόπο, σε απλή γλώσσα, από φόβο μήπως πέσει στα χέρια αυτών...

Οπότε το ποστ αυτό είναι τελείως άκυρο και δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν.

Υ.Γ. Άκυρα ευχαριστώ στον λέκτορα Mu Chao

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Papa-Tango-Charlie-5

Ο στίχος του άσματος "κι αυτοί που μας προδώσανε/ανέραστοι να μείνουν" δύναται να εκληφθεί και ως "ανέριστοι".
Περισσότερα στην αυριανή μας εκπομπή.
Over and out (=ομπρός και όξω).

Ανώνυμος είπε...

[Το over ως "πέρα" ή "πάνω" έχει σαφώς λιγότερη πλάκα από το "ομπρός" -εναλλακτικά καλλούμενον και "εμπρόζι"]
Αναμένω απάντηση με το επόμενο ΚΤΕΛ.

alX είπε...

Εχ... Έκρυψες το μύνημα τόσο καλά που όσο κι αν μπόρεσα, δεν το έπιασα...
Εύγε!