Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ: ΣΗΜΕΙΩΣΗ #11

7/29
Τ.Μ.
Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου σχετικά με το μάτι και την πυραμίδα βρίσκεται σε μία άντεργκραουντ εφημερίδα (Planet, Σαν Φραντσίσκο, Ιούλιος 1969 Τόμος Ι, #4). Το προτείνει για σύμβολο του πολιτικού κόμματος του Τίμοθυ Λίρι, όταν αυτός έτρεχε στον πολιτικό στίβο για κυβερνήτης της Καλιφόρνια προτού αρχίσει να τρέχει γενικά:
Το έμβλημα είναι ένα προκαταρκτικό σχέδιο για την κονκάρδα της προεκλογικής καμπάνιας του Κόμματος. Κάποιος πρότεινε αστειευόμενος να κόψουν όλα τα μέλη τον κύκλο από το χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου και να στείλουν μετά το κομμένο δολάριο στον Λίρι για να το κάνει ταπετσαρία στο γραφείο του. Μετά να κολλήσουν το σύμβολο στην πόρτα τους για να δείξουν πως είναι μέλη του κόμματος.
Μεταφράσεις: Το Έτος που άρχισε
Νέα Κοσμική Τάξη
Και οι δύο μεταφράσεις είναι φυσικά λάθος. Annuit Coeptis σημαίνει «Ευλογεί την αρχή μας» και Novus Ordo Se-clorem σημαίνει «μια νέα τάξη των αιώνων». Αναμενόμενο, η μελέτη δεν ήταν ποτέ το δυνατό όπλο των χίπηδων. Αλλά, ο Τιμ Λίρι, Ιλλουμινάτος;
Και να κολλήσουν το Μάτι στην πόρτα – Μου φέρνει στο μυαλό του Εβραίους που σημαδεύουν τις πόρτες τους με το αίμα ενός αμνού για να προσπεράσει τα σπίτια τους ο Άγγελος του Θανάτου.
Πατ
~The Illuminatus! Trilogy, Robert Shea - Robert Anton Wilson (Book 1: The Eye in the Triangle)


Creative Commons LicenseΑυτό το έργο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: